> ИлюстрацияПиша, защото съм бясна! Синът ми е бил нападнат и

...
> ИлюстрацияПиша, защото съм бясна! Синът ми е бил нападнат и
Коментари Харесай

Непредизвикана агресия: Цигани се нахвърлиха на момче във Владиславово

 > Илюстрация
" Пиша, тъй като съм гневна! Синът ми е бил атакуван и удрян на автобусна спирка " Мургаш " в 20,30 часа нощес. Бил е с другар, имало е и човек, който не се е намесил. Напада го ром и го е удрял неведнъж! Били са двама към 15 годишни, а зад тях 7-8 други, които са гледали. Нападателят е от махалата на " Владиславово ", а другия с него от " Кайсиева градина ". Апелирам да има полицейски патрули към тази спирка! Не е обикновено да вървят ромите на групи и да атакуват децата ни по свечеряване! Нямат право! "

За медията ни майката на потърпевшото момче разяснява, че по негово гледище не е подала тъжба в полицията, тъй като детето е уплашено и се тормози от възмездие. Ситуацията се е разиграла сред блок 209 и спирка " Мургаш " нощес на свечеряване. Нападателят се доближава до момчето с въпросът " Ти ли ме търсиш, бе? ", при което то дава отговор, че не схваща защо става въпрос и желае да поговорят спокойно и добродушно, с цел да се изяснят.

Следват поредност от удари пред придружителя на агресора и още 7-8 индивида от мургавата тайфа на възраст сред 20 и 30 години.

Детето, което е упражнявало айкидо, съумява да се отбрани от ударите, само че не смее да отвърне, с цел да не пострада повече.

След като понася философски няколко удара, се намесва различен от " феновете " на нападението, който стопира биячът и го поучава да си тръгнат. 

Приятелчето на потърпевшото дете също не смее да се намеси, с цел да не стане всеобщо меле и да пострадат и двамата тежко.  

 

След това групата роми се насочва към пазарчето на Кайсиева градина. 

Майката на ученикът добави, че ще се съобрази с желанието му да не подават тъжба в полицията, само че мощно се надява да бъдат взети ограничения полицейски екип да обикаля по-често към зоните, в които децата се прибират от учебно заведение при втора промяна, с цел да се усещат по-спокойни и сигурни както учениците, по този начин и техните родители. 

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР